Användningsområden

Det finns många fördelar att installera Windows på en Mac med hjälp av Parallels Desktop och WMWare Fusion. Här har du några fördelar:

Om du gillar att spela på olika onlinecasinon eller poker på nätet fungerar inte alltid programvaran på en Mac. Till exempel Svenska Spels poker fungerar tyvärr inte på Mac, men om du installerar Windows på din Mac är det inga som helst problem.

Om du är en riktig gamer är utbudet av spel till Mac mycket begränsat. Massor av populära titlar fungerar bara på PC och nu när Macarna kan köra Windows kommer utbudet förmodligen minska ytterligare. Däremot är det inga som helst problem att köra de senaste och mest krävande spelen i Windows på en Mac.

Det är inte bara gamers som har nytta av att installera Windows på Mac. Många program tillverkas bara för Windows. Självklart finns det även program som enbart tillverkas för Mac OS, men det går ändå inte att jämföra med den uppsjö av program som tillverkas enbart för Windows. Det kan vara bildredigeringsprogram, videoredigeringsprogram, musikprogram, internetradioprogram, fildelningsprogram och många andra praktiska program som du känner att du behöver. Många tillägg fungerar inte heller på Mac OS. Om du inte har Windows på din Mac kommer du få ägna mycket tid att leta efter program och fungerande tillägg till en Mac.

En Mac må sparka rumpa, men den är oövervinnlig med Windows installerat. Ingen PC kan köra Macprogram, men en Mac kan köra i princip allt om du har Windows installerat.